21/09/2010

Over Season Your Life

Season Your Life helpt mensen en organisaties hun missie te vinden en te leven. Ik vind het belangrijk dat mensen bewust (aanwezig) zijn en zich bewustzijn van hun kwaliteiten. Om deze vervolgens ook uit te dragen en te benutten!
Doen wat energie geeft, terug naar de kern, je dna eren, naar wat je wilt bereiken, naar wat belangrijk voor je is, dat is wat ik iedereen gun!
Lees hier meer over mijn visie.

Middelen die ik daarvoor inzet zijn: co-creatie, training, coaching en schrijven, vooral online. Soms is dat een training, soms hulp om jouw concept in woorden te vangen. Hoe dan ook: ik bied je liever een hengel dan de vis. Co-creatie ja, want ik geloof niet in advisering, maar in samen creëren. Ik geloof in samen sta je sterk, kun je meer bereiken. Ik heb niet de wijsheid in pacht, maar kan wel de juiste vragen stellen. Ik heb niet de antwoorden, die heb je zelf en ik help je graag op weg om die helder te krijgen/houden.

Season Your life is een klein bureau met een persoonlijke aanpak. Jij staat centraal. We doen dingen op jouw manier, hoe jij het wilt, wat bij jou past, in jouw tempo, in een door jou gekozen omgeving. Eng hè, moet je ineens verzinnen wat JIJ eigenlijk wilt.

Nee, zonder gekheid, flexibiliteit is het kernwoord van Season Your Life. Op het grensvlak van coaching, training en taal, een spannende combinatie tussen hart, hoofd en buikgevoel. Ik zoek die ongemakkelijkheid wel een beetje op, dus ja, voel je welkom, maar houd je schoenen nog even aan, want we gaan wel aan de slag.

Het feit dat je hier rondkijkt, geeft wel aan dat je op zoek bent naar iets. Passie? Een andere manier van jezelf uiten of verwoorden? Mooi woord vind ik dat: verwoorden. In deze maatschappij zitten we veel in ons hoofd. Je pad volgen krijgt dan al snel een zweverige connotatie. In deze maatschappij mogen we niet meer twijfelen, aan wie we zijn, wat we willen, waar we voor gaan. Ik nodig je uit om dat juist wel te doen. Twijfel maar lekker, ben maar boos of verdrietig, schreeuw maar, stamp maar in die plas! Lekker gek doen is gezond. Plezier in je leven en werk zijn essentieel.

Ik
Ik ben
Ik ben het
Ik ben het waard

Ik werk voornamelijk met en voor ZP-ers en het MKB, maar laat je dat niet belemmeren om contact met me op te nemen!

Season Your life is een klein bureau met een persoonlijke aanpak. Jij staat centraal. Precies wat ik miste toen ik werkte als HR-consultant, kan ik nu wel doen, jou centraal stellen. We doen dingen op jouw manier, hoe jij het wilt, wat bij jou past, in jouw tempo, in een door jou gekozen omgeving. Eng hè, moet je ineens verzinnen wat JIJ eigenlijk wilt.

Nee, zonder gekheid, flexibiliteit is het kernwoord van Season Your Life. Op het grensvlak van coaching en taal, een spannende combinatie tussen hart, hoofd en buikgevoel. Ik zoek die ongemakkelijkheid wel een beetje op, dus ja, voel je welkom, maar houd je schoenen nog even aan, want we gaan wel aan de slag. Handen uit de mouwen, uit die ontkenning en uit je slachtofferrol. Het feit dat je hier rondkijkt, geeft wel aan dat je op zoek bent naar iets. Passie? Een andere manier van jezelf uiten of verwoorden? Mooi woord vind ik dat: verwoorden. In deze maatschappij zitten we veel in ons hoofd. Je pad volgen krijgt dan al snel een zweverige connotatie. In deze maatschappij mogen we niet meer twijfelen, aan wie we zijn, wat we willen, waar we voor gaan. Ik nodig je uit om dat juist wel te doen. Twijfel maar lekker, ben maar boos of verdrietig, schreeuw maar, stamp maar in die plas! Lekker gek doen is gezond. En die Hollandse nuchterheid, die doet het weer prima op je werk..

Ik
Ik ben
Ik ben het
Ik ben het waard

Dat is waar Season Your Life voor staat. Je wakker schudden, terugkomen bij jezelf. Je hart weer durven horen spreken (en volgen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.