22/09/2010

Janine

Ik geloof dat mensen gelukkiger zijn als ze dingen doen die ze leuk vinden. Samenwerken op een manier die respectvol is. Ik wil bij organisaties en mensen hun ware potentie ontketenen en weer terug te brengen naar hun DNA. Om te werken vanuit hun missie. Om van waardeketens en procesmatig denken te verschuiven naar waardenetwerken en mensgericht organiseren.
Ik geloof in samen creëren, in delen = vermenigvuldigen en volop genieten van het leven! Enne, liever spijt van wat ik heb gedaan, dan van wat ik heb gelaten. Van elke ervaring kun je leren, mits je jezelf toestaat fouten te maken. En elkaar toestaat fouten te maken.

Ik denk groot, innovatiefrijk en zit altijd vol nieuwe ideeën. In mijn werk zoek ik naar verbindingen, tussen hart en hoofd, tussen twee of meer mensen, tussen missie/visie en jouw rol in het team en organisatie, tussen groei en comfort. Ik vind het geweldig om mensen en ideeën te koppelen. Ik combineer mijn intuïtie met analytisch vermogen en heb een talent voor het stellen van de juiste vragen, als influisteraar, luis in de pels en stimulator. Ik weet snel een veilige omgeving te creëren, waarin juist anderen floreren en het podium hebben. Ont-dekken doe ik graag, zichtbaar maken wat er echt speelt, onder de waterlijn. Komen tot de essentie van een dilemma. En daarna nieuwe paden banen of wegen volgen om het draagbaar, toepasbaar te maken. Oplossingen zijn er altijd, het is maar net hoe je kijkt. Ik neem mensen graag mee op reis.
Mijn CV zien? Kijk gerust eens op mijn linkedin pagina voor uitgebreidere informatie. En zie je mogelijkheden om samen te werken of om elkaar te verbinden aan mensen in ons netwerk? Altijd leuk om te linken!

Als psycholoog leer je dingen op een wetenschappelijke manier bekijken. Dat vind ik ook belangrijk, om soms een stapje terug te doen, om zaken te beredeneren, te doorgronden, te analyseren. Maar ik merk ook dat dat voor mij niet voldoende is. Daarom neem ik ook de Boeddhistische kijk op het leven mee en mindfulness. Bewust bezig zijn met de dingen die je doet. Mensen in hun waarde laten, niet beoordelen, wel bekijken. Bewust kiezen voor waar jij je energie op zet. Zaken als synchroniciteit; dingen komen niet voor niets op je pad. Luisteren naar je hart en dat durven volgen, daar help ik je graag bij. Positieve psychologie is een krachtig middel, de kracht van je gedachten wordt nogal eens onderschat!

Tijdens gesprekken komt regelmatig aan bod waar jij warm voor loopt, wat voor jou belangrijk is. Dat kan dus ook niet missen in mijn introductie! Meditatie, dansen, zeilen en de natuur, muziek en schrijven, reizen en andere culturen zijn mijn grote passies en de dingen die mij blij maken. Net als mijn grote liefde Frank en onze dochter.

Ik ben Janine van Grevenstein – van der Vorst. Wie ben jij? Ik kijk er naar uit je te ont-moeten.

Ik wil kwaliteit leveren. Heb je een vraag die ik niet kan beantwoorden, dan verwijs ik je liever door naar een betrouwbare partner in mijn netwerk.
Ik ben Psycholoog NIP (het beroep psycholoog is niet wettelijk beschermd), Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie. Klik op het beeldmerk voor meer informatie. Daarnaast werk ik met andere zelfstandig learning professionals en trainers in de coöperatie HetTrainingsbureau.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoTrainingsbureau011-300x75.pngRegisterpsycholoog NIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.