15/03/2011

Tarieven

Voor alle tarieven geldt dat onderstaande het uitgangspunt is. Afhankelijk van de opdracht, zijn prijsafspraken mogelijk.
Conform het nieuwe werken geef ik openheid in mijn werkwijze, mijn tarieven en tijdsbesteding. Ik werk op basis van vertrouwen met minimale papierhandel, transparant.
Offertes worden alleen op aanvraag gemaakt, zijn op maat en op basis van een kennismakingsgesprek, telefonisch of live. Ik factureer alleen wat ik aan uren gemaakt heb, is dat minder dan geoffreerd, dan betaal je dus minder. Blijkt het meer werk dan ik dacht, dan meld ik dat ook. Vooraf, we maken eerst nieuwe afspraken in dat geval.
Ook werk ik op basis van specifieke budgetten, heb je al iets in je hoofd, laat het me dan weten, dan kan ik aangeven wat ik daarvoor kan doen.

Kennismakingsgesprekken zijn gratis en voer ik enkel met serieus geïnteresseerden.
Afspraken die niet binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht (kennismakingsgesprekken uitgezonderd).

Flexibel en afgepast uw dienstverlening inkopen, wie wil dat niet? Neemt u contact met mij op voor de mogelijkheden!

Coaching:
Teambegeleiding: afhankelijk van de grootte van het team, richtprijs 750 euro per dagdeel.
Voorbereiding per dagdeel: 375 euro
Particulieren individueel: 120 euro per sessie
Sessies zijn normaal gesproken 1 tot 1,5 uur, teambegeleiding vaak een volledig dagdeel, minimaal 2 uur.

Training:
Uitvoer per dagdeel: (3 à 4 uur) 750 euro
Voorbereiding per dagdeel: de helft van het dagdeeltarief, richtprijs 375 euro.
Klein rekenvoorbeeld: stel u heeft 8 medewerkers die u een dag wilt trainen in klantgerichtheid/communicatie. We hebben een kennismakingsgesprek (gratis), daarna ga ik de training voorbereiden, materiaal maken en de opzet met u bespreken en evt. aanpassen (laten we gemakshalve uitgaan van 1 dag = 750 euro) en de uitvoer van 8 uur training (1500 euro). Totaal 2250 euro.
De evaluatie is optioneel en uiteraard gratis. U traint uw medewerkers voor iets meer dan 281 euro p.p! Het is maatwerk, past dus precies bij uw wensen én een soortgelijke training bij een groot trainingsbureau kost u gemiddeld 795 euro p.p. Ruim 2x zoveel!

Voor andersoortige opdrachten (interim, projectmanagement) sta ik zeker open, tarieven zijn in overleg, afhankelijk van de opdracht.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en exclusief locatiekosten, materiaalkosten, reiskosten en eventuele profielkosten voor MapsTell of Insights Discovery.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.