09/08/2011

Uit Balans!

Hoor jij er ook zoveel over? Over balans? Tussen werk en privé? Maar je bent toch een persoon? En wat is balans eigenlijk?

Balans is een prachtige paradox: Balans is stil. Balans suggereert dat er een evenwicht is, dat alles gelijk blijft of dat als het een verandert, het andere automatisch meegaat. Het mooie van het leven is dat het ongrijpbaar is. En daar heb je meteen weer de paradox van balans: heb je net alles voor elkaar, precies zoals jij het wilt, verandert het weer.

Streef niet meer naar Balans, maar juist naar Uit Balans! Streef naar je gelukkig voelen, in alle aspecten van je leven. Geniet en leef, in plaats van te streven naar perfectie. Ook zo toe aan disbalans?

Hervind jouw balans! Of geef je leven handiger vorm. Ga je in 1 of 2,5 uur je leven veranderen? Mooi als het zo werkt! Wat doen we zeker?  JOUW balans (her)vinden, jouw ideale combinatie creëren, in ieder geval een stap in de richting. Hoe vaak voel jij dat je dingen “moet”? Van jezelf, van anderen. Hoeveel van die moetjes geven jou ook energie? Er zijn genoeg mensen die je kunnen vertellen wat “moet”, nu is het tijd voor jouw verhaal! Alsof zij in jouw schoenen staan! Kiezen voor wat jou energie geeft, genieten van wat wel is in je leven. Dat is wat mij betreft balans.

In deze workshop aandacht voor de sleutel naar jouw balans. Los van wat moet, bewust jouw stappen zetten. Dat is Balans.

Vragen? Neem gerust contact met me op!

Met dank aan het nieuwe werken blog voor het plaatje